Johnny Depp pokasi uuden kaunottaren – seurustelee nuoren realitytähden kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. Ero on saanut paljon mediahuomiota ja ollut todella likainen. Johnny Depp on syyttänyt naista toistuvasti valehtelusta ja väkivaltaisuudesta, ja Amber Heard on syyttänyt Deppiä perheväkivallasta. Nyt Depp näyttää viimein päässeen elämässään eteenpäin löytäessään myös uuden rakkauden.

Hollywood-tähti Johnny Depp on alkanut tapailemaan saksalaista mallia Sophie Hermannia. 33-vuotias kaunotar on tullut monille tutuksi myös Made In Chelsea -realitysarjasta. Pariskunta oli tutustunut toisiinsa Daily Mail -sivuston mukaan hienossa hotellissa Lontoossa, jossa Sophie Hermann tällä hetkellä asuu.

Saksalaisen median mukaan Sophie Hermann oli kirjoittanut puhelinnumeronsa pieneen paperilappuseen ja sujauttanut sen Johnny Deppin kitaran kielten väliin. Sen jälkeen kaksikko on puhunut puhelimessa toistensa kanssa jatkuvasti.