Kylie Jenner haluaisi lisää lapsia exänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä. Koronaviruspandemian alettua entinen pariskunta päätti myös eristäytyä perheenä. Jennerillä ja Scottilla on yhteinen kaksivuotias tytär Stormi, jolle kumpikin halusi koronaviruksen aikana olla läsnä.

Pariskunta erosta on jo jonkin aikaa, mutta nyt Kylie Jennerin ja Travis Scottin mahdollisesta yhteen palaamisesta on alettu puhumaan. Toistaiseksi tähdet ovat vain nauttineet yhteishuoltajuudesta saman katon alla ystävinä, mutta Jenner ei ole kuitenkaan sulkenut pois sitä mahdollisuutta, että heidän välilleen voisi vielä syntyä romanssi.

Kylie Jenner on aiemmin kertonut haluavansa suuren perheen. Nyt 23-vuotias tähti on Daily Mail -sivuston mukaan sanonut, että hän voisi kuvitella vielä palaavansa yhteen 28-vuotiaan Travis Scottin kanssa. Nainen haluaisi Stormille pikkusisaruksia ja toinen yhteinen lapsi Scottin kanssa on naisen mukaan asia, joka voi vielä jonain päivänä tapahtua.