Kylie Minogue on häikäisevän upea – 52-vuotiaan tuoreet kuvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Kylie Minogue on tehnyt kunnioitettavan pitkän uran musiikin parissa. Viime vuosina nainen on kuitenkin ollut enemmän median valokeilassa parisuhteidensa ja muiden bisnesvaltauksiensa vuoksi. Taannoin Minogue otti haltuunsa uuden aluevaltauksen ja lanseerasi oman viinin. Nyt tähti on kuitenkin palannut takaisin musiikkinsa pariin.

Kylie Minogue täytti hetki sitten 52 vuotta. Nainen julkaisi Say Something -nimisen kappaleen, joka oli tulevalta albumilta ensimmäinen single. Nyt tähti on julkaissut lisää esimakua albumistaan julkaisemalla kaksi promokuvaa, joissa artisti näyttää häikäisevän upealta.

View this post on Instagram

#LOVERS

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Kylie Minogue poseeraa kuvissaan musta pikkumekko yllään. Naisella on jalassaan upea timanttinen sukkanauha ja käsissään timantein koristellut käsineet. Toiseen kuvaan on kirjoitettu sana Disco ja toiseen Lovers, joiden arvellaan olevan uusien kappaleiden nimiä. Kylie Minoguen seuraavaksi julkaistava levy tulee olemaan jo artistin 15. albumikokonaisuus.

View this post on Instagram

#DISCO

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on