Realitykaunotar esitteli takapuoltaan – kunnes poikaystävä tönäisi takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Louise Thompson tuli aikoinaan tunnetuksi Made In Chelsea -ohjelmasta. Sen jälkeen 30-vuotias tähti on keskittynyt lähinnä yleisönsä kasvattamiseen sosiaalisessa mediassa. Tähti julkaisee usein upeita asukuvia ja toimii myös aktiivisen ja terveellisen elämän sanansaattajana.

Nyt Louise Thompson nähdään näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan kameralle. Thompson poseeraa tangamallisissa bikineissä ja seisoo selkä kuvaajaan päin, jolloin huomio keskittyy naisen treenattuihin pakaroihin. Kuvaamassa ollut poikaystävä päättää kuitenkin tehdä täysin odottamatta yllättävän liikkeen.

Poikaystävä oli aluksi ottanut Thompsonista sellaisen kuvan, jonka nainen oli pyytänytkin. Kesken kuvaussession mies päätti kuitenkin jalallaan tönäistä naisen uima-altaaseen. Louise Thompson oli niin keskittynyt poseeraamiseen, että ei osannut lainkaan varautua pieneen tönäisyyn. Nainen horjahti suoraan uima-altaaseen, mutta näytti kuitenkin ottaneen tilanteen huumorilla vastaan.