Mies rymisteli ovien läpi kirkkoon – väitti olevansa riivattu

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan Sonsecassa todistettiin keskiviikkona odottamatonta välikohtausta. San Juan Evangelista -kirkon ovien läpi kaahasi Jeep-merkkistä ajoneuvoa ajanut mies.

Mies oli ajanut autolla toistuvasti kohti kirkon ovia kunnes ne antoivat periksi. Hän kolhi jeepillä kirkonpenkkejä ja pysähtyi lopulta alttarin eteen. Paikalle hälytetyt viranomaiset löysivät alttarin viereltä kuljettajan, joka väitti olevansa paholaisen riivaama ja tuntevansa olonsa turvalliseksi vain kirkossa.

Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa auton kuljettajaa lukuunottamatta. Hänet toimitettiin paikalliseen sairaalaan tutkittavaksi ja hoidettavaksi. Mirror-lehden mukaan miehelle tehtiin sairaalassa alkoholi- ja huumetesti, joiden tulokset eivät toistaiseksi ole tiedossa.

 

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.