Nainen halusi vaaleat hiukset ilman kuluttavaa käsittelyä – näin onnistui ilman vaalennusainetta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten vaalentaminen on käsittelynä todella kuluttava ja kuivattava hiuksille, minkä vuoksi moni pysytteleekin vain omassa hiusten sävyssään tai kokeilee eri tyylejä pelkästään tummemmilla sävyillä. Nyt Selorm-niminen nainen päätti kokeilla hiusten vaalentamista ilman vaalennusainetta.

Tummahiuksinen Selorm on aina haaveillut vaaleamman hiussävyn kokeilemista. Hänellä on kuitenkin hyvin kihara ja kuiva hiuslaatu, minkä vuoksi hän ei ole uskaltanut värjätä hiuksiaan. Nyt Selorm päätti laittaa testiin kaksi erilaista hiusvahaa, jotka lupaavat tummahiuksisille vaaleamman hiussävyn ilman vaalennusainetta.

Hiusvahat toimivat kuin hiuksiin levitettävänä maalina. Vahat toimivat melko hyvin ja peittävät tumman hiuksen, minkä ansiosta Selorm saa lämpimän sävyisen vaalean lopputuloksen tuossa tuokiossa hiuksiinsa. Miinuspuolena nainen kuitenkin huomasi, että kuivuessaan vaha kuitenkin hieman varisee olkapäille. Suurina hyötyinä oli kuitenkin se, että sävyyn ei tarvinnut sitoutua vaan se huuhtoutui pois jo seuraavassa pesussa.