Delilah Belle paljasti biksuvartalonsa rannalla: ”Vähän hikinen tänään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee toisinaan myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin.

View this post on Instagram

lil sweaty today

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

Tyttäristä Delilah Belle on julkaissut sosiaalisessa mediassa ajoin hyvinkin rohkeita kuvia itsestään ja vartalostaan. Tällä kertaa Delilah poseeraa tyylikkäästi bikineissä ja esittelee vartalonsa paljasta pintaa mittavalle joukolle someseuraajiaan rannalla värikkäissä bikineissä. Auringonpaisteessa kuvattujen otosten yhteydessä hän toteaa olevansa tänään vähän hikinen.

Delilah Belle Hamlin poseerasi todella seksikkäästi kuvissa, joissa nuori kaunotar nähdään seeprakuvioisessa uima-asussa. Uima-asu vaikuttaa aluksi bikineiltä, mutta ylä- ja alaosa näyttävät kuitenkin olevan kiinnittyneitä toiselta sivulta toisiinsa. Nainen on saanut lukuisia ylistäviä kommentteja ja syntymäpäiväviestejä kuviin, joissa malli esittelee ruskettunutta vartaloaan.

View this post on Instagram

C’est la vie

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on