Mikä kaunotar! Kate Hudson hehkuu nyt alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on keskittynyt erityisen paljon terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan saadakseen vartalonsa takaisin mittoihin, joihin tähti on tottunut.

Nyt 41-vuotias Kate Hudson nähdään upeissa kuvissa, joissa näyttelijätär esittelee uusia Fabletics-merkkisiä rintaliivejä ja trikoita. Hudson näyttää sädehtivän kauniilta poseeratessaan pellolla leveä hymy kasvoillaan. Myös tähden treenit näyttävät purreen hyvin, koska Kate Hudson on saanut jo nyt kapean keskivartalonsa takaisin.

Kate Hudson julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nainen yritti suorittaa matolla erilaisia joogaliikkeitä yksivuotiaan Rani Rosen kiipeillessä hänen päällään. Ilmeisesti lapsen tuomasta lisäpainosta on ollut apua, koska tähden joogasessiot näyttävät todella tuottaneen tuloksia.