Kim Kardashian ylistää legginsejä: ”Nämä jokaisella naisella täytyy olla”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu hyvin kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin sosiaalisessa mediassa hyvin mielellään. Tällä kertaa tähti nähdään näyttävissä kuvissa, joissa Kardashian poseeraa uusissa Skims-merkkisissä vaatteissa.

Kim Kardashian esittelee tuoreissa Skims-mainoskuvissa rintaliivejä ja pitkiä leggingsejä. Leggingsit ovat tasaisin väliajoin tulleet uudelleen muotiin ja menneet muodista pois. Viime vuosien aikana leggingsejä on nähty katukuvassa lähinnä sporttisen muodin ansiosta. Nyt Kardashian kuitenkin esittelee mukavat ja tiukat housut kotivaatteina.

Kim Kardashianin mukaan jokaisella naisella tulisi olla mukavat ja pehmoiset leggingsit, jotka imartelevat vartaloa. Leggingsejä 39-vuotias Kardashian suosittelee etenkin oloasuksi kotona käytettäväksi eikä ole kuvissaan yhdistänyt alaosaa muuta kuin rintaliiveihin. Kardashian toimii jälleen kerran hyvänä mallina uusille tuotteilleen, koska hänen tiimalasivartalonsa pääsee oikeuksiinsa jopa pitkissä trikoissa.