Lapsi ajelehti merelle uimalelulla – pelastettiin puolen kilometrin päästä rannasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kreikan Antiriossa todistettiin taannoin todellista jännitysnäytelmää. 4-5 vuoden ikäinen tyttö oli päätynyt ajelehtimaan merelle puhallettavan yksisarvisen päällä. Lapsi oli ajelehtinut merelle voimakkaan aallon ansiosta hänen vanhempiensa silmien välttäessä.

Huomattuaan tyttärensä kadonneen vanhemmat ottivat paniikissa yhteyttä sataman työntekijöihin. He puolestaan ilmoittivat asiasta Salaminomachos-lauttan kapteenille. Salaminomachos oli juuri lähestymässä Antirion satamaa, ja pian kapteeni Grigoris Karnesis huomasikin merellä ajelehtineen tytön. Sekä lapsi että hänen uimalelunsa onnistuttiin pelastamaan turvallisesti lauttan kyytiin. Alus piti ohjata varovasti ja hitaasti tytön lähelle, jotta uimalelu ei olisi uponnut lapsen ollessa sen kyydissä.

Rannasta yli puolen kilometrin päähän ajelehtineen lapsen kerrotaan Greek City Times -lehden mukaan olleen peloissaan koettelemuksensa jäljiltä. Salaminomachosin työntekijät onnistuivat kuitenkin piristämään ja rauhoittelemaan tyttöä, ja lopulta hän pääsi jälleen vanhempiensa huomaan.