Näin teet kauniit laineet hiuksiin – huippumallin stylisti näyttää mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Romee Strijd on tunnettu muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkelinä. Nainen ihastuttaa pitkillä hiuksillaan, jotka ovat usein kiharalla. Nyt malli näyttää kampaajan kanssa miten kauniit kiharat syntyvät suoristusraudalla.

Kampaaja suosittelee suihkuttamaan ensin hieman kevyttä hiuslakkaa hiuksiin mikäli ne ovat täysin puhtaat. Sen jälkeen mies jakaa hiukset osioihin ja alkaa kihartamaan niitä suoristusraudalla. Kiharan onnistumisen kannalta on tärkeää, että suoristusrautaa liikutellaan juuri oikeassa kulmassa.

Mies loihtii mallin hiuksiin raudalla kauniit laineet korkkiruuvikiharan sijaan. Laineet syntyvät kun muotoiluraudan kulmaa käännetään ylöspäin ja alaspäin muutaman senttimetrin välein. Kiharan tekeminen ammattilaisen näyttämällä tekniikalla osoittautui hieman vaikeammaksi kuin Strijd oli ajatellut, minkä vuoksi hän delegoikin oman osuutensa miehelleen.