Taylor Swift teki historiaa – voitti ensimmäisenä naisartistina ohjaajan VMA-palkinnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift julkaisi faniensa yllätykseksi uuden Folklore-nimeä kantavan albuminsa elokuussa. Edellisestä Lover-albumistakaan ei ole tullut kuluneeksi kuin vuosi, ja nyt tähti palkittiinkin siinä olevan The Man -kappaleen musiikkivideosta parhaan ohjauksen palkinnolla.

Taylor Swift teki historiaa voittamalla juuri järjestetyssä 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa parhaan musiikkivideon ohjauksen palkinnon. 30-vuotias Taylor Swift on ensimmäinen naispuolinen sooloartisti, joka on koskaan kyseisen palkinnon vastaanottanut. Nainen oli hyvin otettu tunnustuksesta ja kiitti koko hänen työryhmäänsä, joka uskoi naisen visioon ja uskalsi antaa hänelle ohjakset videon ohjaamisessa.

The Man -kappaleessa Taylor Swift pohtii, että olisiko menestystä helpompi saada jos hän olisi mies. Musiikkivideolla Taylor Swift on maskeerattu mieheksi, jolla on hyväpalkkainen työ, naisia ja rahaa. Hän on röyhkeä, mutta näyttää saavan huonon käytöksensä anteeksi, koska hän on mies. Lopulta hän vielä vanhana papparaisena onnistuu viemään vihille kuvankauniin nuoren naisen. Ohjaamisen ja näyttelemisen lisäksi Swift on myös käsikirjoittanut musiikkivideon.