Kärpästä jahdannut mies räjäytti vahingossa kotinsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kotona pörräävistä hyönteisistä voi olla riesaa, mutta niistä eroon hankkituessa kannattaa olla tarkkana. Muuten saattaa käydä samalla tavalla kuin eräälle ranskalaisvanhukselle.

Ranskan Dordogonessa asuva 82-vuotias mies oli valmistautumassa syömään lounastaan, kun vieressä lennellyt kärpänen alkoi häiritsemään häntä. Mies alkoi jahtaamaan hyönteistä sähkökärpäslätkällä. Hänen tietämättään kodissa oli vuotava kaasukanisteri.

Sähkökärpäslätkä tuli sytyttäneeksi vuotaneen kaasun, mistä aiheutui kodin keittiön ja osan katosta tuhonnut räjähdys. Paikalliselle leirintäalueelle onnettomuuden myötä väliaikaisesti muuttamaan joutunut vanhus sai New York Post —lehden mukaan vain lieviä palovammoja käteensä. Kärpäsen kohtalo ei sen sijaan ole tiedossa.