Kourtney Kardashian ja 19-vuotias Tiktok-tähti biksuissa altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ystävystynyt nuoren TikTok-tähden kanssa. Kourtney on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa 19-vuotiaan Addison Raen kanssa, ja naiset näyttävätkin olevan jo hyvin läheisiä suuresta ikäerostaan huolimatta.

Nyt Kourtney Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa nainen näyttää ottavan pyyhkeen päällä makaavasta Addisonista kuvia. Kummallakin naisella on yllään näyttävät narubikinit, jotka näyttävät väriä lukuun ottamatta olevan muuten täysin samanlaiset. Kourtney poseeraa hyvin itsevarmasti pikkuruisissa bikineissä, jotka korostavat perheenäidin naisellista vartaloa.

Aiemmin Addison Rae nähtiin Kourtney Kardashianin Poosh-hyvinvointisivustolla esittelemässä omaa pepputreeniään. Kuntoiluvideon julkaisun jälkeen naiset on nähty toistuvasti yhdessä treenaamassa ja ottamassa kuvia sosiaaliseen mediaan.