Krista Siegfrids opettelee miehensä äidinkieltä – kirjoitti nyt onnentoivotukset hollanniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Krista Siegfrids odottaa tällä hetkellä esikoistaan hollantilaisen miehensä Rutger Van Nesin kanssa. Raskausuutiset kerrottuaan tähti on julkaissut useita suloisia kuvia pyöristyneestä raskausvatsastaan, mikä on sallinut seuraajien myötäelämisen Siegfridsin odotusaikana.

Krista Siegfrids on asunut jo jonkin aikaa yhdessä Rutgerin kanssa Amsterdamissa. Nyt yhteistä lasta odottaessaan Siegfrids on päättänyt ottaa miehensä äidinkielen haltuun. Siegfrids on alkanut opiskelemaan hollantia, että pystyy puhumaan yhteistä kieltä tulevan tyttärensä ja miehensä kanssa.

Siegfrids on opiskellut hollannin kieltä nyt puolen vuoden ajan ja pitää uuden kielen opiskelemista hauskana. Nainen kirjoitti nyt tuoreiden odotuskuviensa kuvatekstiin miehelleen onnentoivotukset hänen syntymäpäivänään. Nainen aloitti pitkän viestinsä ensin englanniksi, minkä jälkeen hän jatkoi sujuvasti hollannin kielellä.

– Ik ben zo dankbaar dat ik je heb ontmoet. Je bent het beste dat het leven me heeft gegeven. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik vond mijn thuis toen ik jou vond. Ik kan niet wachten om al onze dromen samen te vervullen. Laten we beginnen met het vormen van een gezin, Siegfrids kirjoitti.

Viestissä nainen kertoo olevansa hyvin kiitollinen siitä, että hän on tavannut Rutgerin. Mies on parasta, mitä tähdelle on tapahtunut. Siegfrids odottaa innolla sitä, että hän saa toteuttaa kaikki unelmansa elämänsä miehen kanssa ja perustaa perheen tyttären synnyttyä.