Ozzy Osbourne seuraa vaimon esimerkkiä – antaa harmaiden hiusten näkyä ja kasvaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne on kärsinyt viime vuosina vakavista terveysongelmista ja miehen kiertuetta on siirretty muutamaan otteeseen. Paparazzit ovat napanneet kuvan harmaantuneesta herrasta auton ratissa.

Fanit ovat epäilleet miehen sairastavan jotain vakavampaa, koska hänen hiuksensa ovat puoliksi harmaat. Todellisuudessa hän on ainoastaan lopettanut hiustensa värjäämisen, kuten moni muukin tänä päivänä. Hänen vaimonsa Sharon Osbourne on niin ikään luonnollisesti harmaantuneiden hiusten suuri ystävä, Page Six uutisoi.

Ozzy Osbournen tarkoituksena oli matkustaa huhtikuun aikana Sveitsiin hoitamaan Parkinsonin tautiaan ja saamaan siihen apua muun muassa kivunlievitykseen. Erikoislääkärin tapaaminen peruuntui koronaviruksen takia. Hermovaurioiden vuoksi kipulääkkeistä ei ole apua Ozzyn sairauteen. Hänellä on todettu Parkinsonin tauti vuonna 2003.