Huippunäyttävä Sofia Richie nautti synttäreistään – kurvikkaat kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Lionel Richien tytär Sofia Richie täytti juuri 22 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään tiiviillä porukalla vain läheisimpien ystäviensä seurassa. Paikalla ei nähty yhtäkään Kardashianin siskosta tai Scott Disickiä, jonka kanssa Richie lopetti suhteensa juuri ennen merkkipäiväänsä.

Sofia Richie on nauttinut vapaudestaan ja sinkkuelämästään täysin rinnoin. Richie on julkaissut upeita bikinikuvia Instagram-kanavalleen, jonka 6,4 miljoonaa seuraajaa ovat varmasti olleet hyvin mielissään näyttävästä kuvasadosta. Kuvissaan Sofia Richie poseeraa seksikkäissä uima-asuissa ja esittelee vartaloaan kameralle.

View this post on Instagram

Margaritaville

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

View this post on Instagram

Went on a ride and made some friends 😍

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Mallikaunotar elää hyvin aktiivista elämää, mikä käykin nopeasti ilmi naisen vartalosta. Sofia Richie poseeraa kuvissaan hyvin itsevarmasti bikineissään ja esittelee kiinteitä jalkojaan ja teräksisiä vatsalihaksiaan. Seksikkäät ja vähäpukeiset kuvat tuntuvat esittelevän heti eron jälkeen sitä mistä Scott Disick jää nyt paitsi.

View this post on Instagram

🧿

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

View this post on Instagram

Day Dreaming👁

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on