Kohukaunotar pulahti uimaan Sofia Richien kanssa – kuvissa silmänruokaa kerrakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner ja sometähti Anastasia Karanikolaou ovat parhaita ystävyksiä, mikä onkin käynyt ilmi jo kauan sitten naisten seuraajille sosiaalisessa mediassa. Samaan kaveripiiriin kuuluu myös Sofia Richie, joka on nyt kuvattu nauttimassa elämästä Anastasian kanssa.

View this post on Instagram

my soofles 💖

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Nyt Sofia ja Anastasia poseeraavat läheisissä tunnelmissa, sillä molemmat ovat pulahtaneet uima-altaaseen biksuissaan. Molemmat julkkiskaunottaret viihtyvät usein samassa asussa, sillä kulunut kesä on kulunut kuumissa tunnelmissa ja parhaillaan Kaliforniassa koetaan ennätyshelteitä.

Anastasia Karanikolaou värjäsi taannoin pitkät vaaleat hiuksensa tummiksi ja täysin saman sävyisiksi kuin Kylie Jenner. Tällöin ystävyksiä sanottiin jo kaksosiksi, koska he muistuttivat niin paljon toisiaan. Sittemmin Karanikolaou esitteli lyhyempiä hiuksiaan ja kurvikasta tiimalasivartaloaan. Samaa hiustrendiä seurasi myös Khloe Kardashian, joka poseerasi True-tyttärensä kanssa ja näytti myös leikanneen pitkät kutrinsa muodikkaaksi polkaksi.

View this post on Instagram

💜😈 @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on