Jessica Edströmin kuuma poseeraus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista, vaan jopa päinvastoin hänen vietettyään koko kesän Suomessa. Nyt hän on joko suunnannut viimein maailmalle tai julkaissut somekuvan arkistostaan.

Oli miten oli, on Jessican tuore somepäivitys yksi hänen kuumimmista poseerauksistaan aikoihin. Ranskassa kuvatuksi merkityssä otoksessa hän keikistelee peppu pystyssä ja vain pienenpienet punaiset alushousut jalassaan.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.

View this post on Instagram

✖️📸 @linus.fi

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on