Soiva Lego-flyygeli on yksi yhtiön haastavimmista seteistä – yli 3 000 palaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lego Ideas -sarjan tuotteet perustuvat ideoihin ja ehdotuksiin, joita yhtiön fanit ovat heille ehdottaneet. Yksi tällä tavoin syntyneistä rakennelmista on soiva flyygeli, jota on kuvailty yhdeksi yhtiön haastavimmista rakennelmista.

Lego-flyygelin takana on Forbes-lehden mukaan pianisti Donny Chen. Sen mukana tulevat nuotit muusikon itsensä säveltämään kappaleeseen. Chenin Lego-flyygeli keräsi muilta Lego-faneilta yli 10 000 ääntä, minkä seurauksena yhtiö päätti toteuttaa sen.

Flyygeli ei ole suunnattu perheen pienimmille eikä aloitteleville Lego-rakentajille, sillä se koostuu yhteensä 3 662 palasta. Valmis rakennelma on yli 21 senttiä korkea ja 30 senttiä leveä. Flyygelissä on jopa 25 aidon soittimen tavoin toimivaa kosketinta.