Asuntoilmoituksesta viraalihitti – photoshop-velho asialla?

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Asuntoilmoitusten kuviin ja kuvauksiin ei aina voi luottaa. Harva on kuitenkaan tullut todennäköisesti törmänneeksi yhtä selkeästi ja koomisella tavalla muokattuihin kuviin, kuin eräässä viraalina levinneessä asuntoilmoituksessa.

Kirjoittaja Caitie Delaney jakoi Twitterissä ruudunkaappauksia hämmentävästä asuntoilmoituksesta. Ilmoitusten kuvien ongelmana ei ollut niinkään kuvien muokkaaminen vaan tapa, jolla niitä oli muokattu. Tehtävä olisi todennäköisesti kannattanut jättää Photoshop-taidoiltaan osaavamman henkilön käsiin.

Asunnon keittiöstä otettuun kuvaan on päätetty lisätä kaksi identtisen näköistä, pikselöitynyttä jakkaraa. Vielä erikoisempi on kuva olohuoneesta, jota on muokattu lisäämällä siihen huonosti ympäristöön istuva ja aivan liian pienikokoinen sohva.