Jacob Elordi ja Zendaya erosivat – komistus vaihtoi heti Kaia Gerberiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Jacob Elordi tuli monille tutuksi suositusta Euphoria-sarjasta, jonka kuvauksissa mies rakastui Zendayaan, joka toimi sarjan päätähtenä. Heidän suhteensa on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa päättynyt ja nyt Jacob Elordi näyttääkin löytäneen vierelleen uutta seuraa.

Jacob Elordi on viihtynyt viime aikoina mallin uraa tekevän 19-vuotiaan Kaia Gerberin kanssa. Kaksikko on nähty toistuvasti yhdessä treffeillä, mutta E! Online -sivuston mukaan he eivät ole vielä vahvistaneet suhdettaan. Syy saattaa löytyä siitä, että 23-vuotiaan Elordin ja Zendayan suhteen päättyminen tuli julkisuuteen vasta päiviä sitten.

Jacob Elordi on seurustellut julkisuudessa Zendayan lisäksi myös toisenkin vastanäyttelijänsä kanssa. Elordi tapaili näyttelijä Joey Kingiä taannoin kun he kuvasivat yhdessä The Kissing Booth -elokuvaa. Tällä hetkellä Elordi näyttää lähipiirin mukaan olevan kuitenkin tosissaan Gerberin kanssa ja on jo voittanut Kaia Gerberin äidin Cindy Crawfordinkin sydämen puolelleen.

View this post on Instagram

throwback @omega #omegamytime ♥️

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

View this post on Instagram

cover @wonderland @euphoria @a24 @hbo

A post shared by Jacob Elordi (@jacobelordi) on