Justin Bieber otti valtavan tatuoinnin kaulaansa – kuva kertoo olennaisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on alkanut ottamaan tatuointeja ihoonsa jo hyvin nuorena. Tällä hetkellä 26-vuotiaan artistin ylävartalon ihosta suurin osa onkin jo musteen peitossa. Nyt mies oli jälleen tatuoitavana taitavan tekijän tuolissa.

Justin Bieber julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näytti miten uusinta tatuointia tehdään. Mies oli Dr. Woo -taiteilijanimellä toimivan tatuoijan luona ottamassa kaulaansa kaunista ruusutatuointia. Tatuoinnin vieressä nähdään vanhempi aiemmin otettu tekstitatuointi, jossa lukee patience, eli kärsivällisyys.

Viime aikoina taitava poptähti on myös esitellyt faneilleen laulu- ja soittotaitojaan. Justin Bieber on julkaissut videoita, joissa nähdään miten upeasti tähti osaa soittaa pianoa. Toisinaan Bieber soittaa ja laulaa pianonsa ääressä muiden artistien kappaleita, mutta välillä hän esittelee myös hetkessä syntyneitä keskeneräisiä ideoita, joista saattaa tulevaisuudessa syntyä hänen omiaan kappaleita.

View this post on Instagram

Lil idea vibe

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on