Miehet heittivät kalan perkuujätteet veteen – valtava hai ilmestyi heti viereen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridassa kalastaneet miehet olivat onnistuneet saamaan hyvän kalasaaliin päivänsä aikana. Kalastamisen jälkeen miehet palasivat satamaan veneellä ja alkoivat heti perkaamaan kaloja. Miehet heittivät kaiken ylimääräisen fileitä lukuunottamatta veteen takaisin muiden kalojen syötäväksi.

Kun miehet olivat heittäneet perkuujätteitä veteen, he saivat kokea melkoisen yllätyksen. Lähistöllä uinut isokokoinen hai oli haistanut ilmaisen aterian ja tullut helpolle lounaalle. Miehet alkoivat kuvaamaan veden pintaa välittömästi huomattuaan hain, joka kävikin hyvin nopeasti kalan paloihin kiinni.

Videolla nähdään miten vaikuttava näky isokokoinen hai on ilmestyessään aivan veneen perämoottorin viereen. Hai nousee pinnan alta ja hotkaisee herkulliset kalat parempiin suihin hyvin nopeasti. Kalastajien mukaan hailla oli arviolta kokoa noin 2,5 metriä.