Demi Rose pulahti naku-uinnille – julkaisi estottomia kuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. Tähti poseeraa yleensä melko vähäpukeisena, ja tälläkään kerralla kaunotar ei tuottanut faneilleen pettymystä.

Demi Rose julkaisi faniensa silmien iloksi kolme kuvaa, joissa hän esittelee kuuluisaa tiimalasivartaloaan. Naisen yllä nähdään usein hyvin pikkuruisia bikinejä ja alusasuja, mutta tällä kerralla kaunotar päätti unohtaa kaikki vaatekappaleet ja esiintyä kameralle alastomana.

Kuvissa nähdään miten upeissa maisemissa 25-vuotias Demi Rose on päättänyt pulahtaa ulkona olevaan uima-altaaseen. Nainen on halunnut mennä naku-uinnille ilman bikinejä ja varmistanut, että näyttävä tilanne myös taltioidaan upeiksi kuviksi. Nainen lomailee tällä hetkellä Ibizalla ja julkaisi myös videon, jossa hän nauttii poreammeesta ja upeista vuoristoisista maisemista.

View this post on Instagram

Heaven on Earth✨ @lolo_creativ

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on