Arman Alizad ja Senay Coco saivat tyttövauvan: ”Soturiainesta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten suosikkijulkkis ja monitoimimies Arman Alizad on saanut tyttövauvan yhdessä meikkitaiteilija Senay Cocon kanssa. Arman hehkuttaa sosiaalisessa mediassa, että tuore tyttövauva on kaunis ja hänessä on mahtavaa soturiainesta.

– Meille tuli eilen ihana kaunis pikku tyttö!, tuore isä kirjoittaa Instagramissa.

Arman Alizadilla on kolme lasta ennestään liitosta Emilia Järvisen kanssa. Senay Cocolla on puolestaan kaksi lasta. Vastasyntynyt tyttö on Armanin ja Senayn ensimmäinen yhteinen ja liittyy isoon uusperheeseen. Arman ja Senay ovat kertoneet julkisesti rakastavansa isoa perhettään. He ovat asuneet yhdessä noin vuoden ajan.

– Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka-niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla. Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä, Arman Alizad selostaa vauvasta tyylilleen uskollisena.

https://www.instagram.com/p/CE_YV6cAfdT/