Kim Kardashianin kuva katkaisi siivet huhuilta: ”Toisessa jalassa ei kuutta varvasta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi erikoisimmista Kim Kardashiania koskevista huhuista liittyy hänen varpaisiinsa. Osa tähden faneista on vakuuttuneita siitä, että hänellä on toisessa jalassaan kuusi varvasta viiden sijaan.

Nyt Kim Kardashian on yrittänyt todistella seuraajilleen varpaidensa määrän edustavan niille tyypillistä lukemaa. Tähden Instagram-tarinoissa jakamassa videossa hän esittelee kameralle varpaitaan, joita todellakin vaikuttaa olevan vain viisi kappaletta. Kim kuitenkin toteaa hänen vasemmassa jalassaan olevan kohta, joka saattaa näyttää tietynlaisia kenkiä käyttäessä ylimääräiseltä varpaalta.

Fanit ovat siis vihdoin saaneet tähdeltä itseltään vastauksen heitä hämmentäneeseen kysymykseen tähden mahdollisesta ylimääräisestä varpaasta. Varvashuhu levisi sosiaalisessa mediassa toistuvasti, usein tähdestä julkastujen uusien kuvien myötä. Todellisen ylimääräisen varpaan lisäksi kyseessä epäiltiin olevan niin optinen harha kuin Photoshop-mokakin.