Rita ja Aki julkaisivat ihanan videon Donna-tyttärestä – pikkuinen opettelee jo sanoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.

Rita ja Aki saivat vuosi sitten tyttären, jonka he ovat nimenneet Donnaksi. Perheenäiti on nyt julkaissut hellyttävän videon, jossa Donna nähdään Akin sylissä syömässä riisikakkua. Vanhemmat ovat huomanneet, että vuoden ja kolmen kuukauden ikäinen Donna on oppinut sanomaan uuden sanan ja halunneet taltioida sen videolle.

Aki pitää tytärtä sylissään ja houkuttelee häntä sanomaan oppimansa sanan. ”Millai Donna laulaa kans?”, Aki kysyy lapseltaan. ”Laulaa”, tyttö vastaa hetken kuluttua isälleen maailman suloisimmalla äänellä, joka saa katsojallekin hymyn huulille.