Poptähti Alessia Cara esiintyi ilman meikkiä – sai heti tyrmääviä kommentteja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen laulaja ja lauluntekijä Alessia Cara tunnetaan hänen vahvoista kappaleistaan ja kauniisti soivasta äänestään. Naisen Scars To Your Beautiful -niminen kappale oli kansainvälinen hitti, jolla on Spotifyssa jo lähes 750 miljoonaa kuuntelua.

Nyt hyvin luonnollisesta tyylistään tunnettu Alessia Cara paljasti Voguen julkaisemalla videolla hänen kauneutensa salat. 24-vuotias tähti esiintyi etenkin uransa alussa täysin meikittä ja hyvin tavanomaisissa vaatteissa, koska seisoi omien kappaleidensa sanojen takana.

Naisen Scars To Your Beautiful -kappaleessa lauletaan siitä miten jokaisen tulisi uskaltaa olla oma itsensä eikä peitellä virheitään. Meikittömänä laulaminen sai kuitenkin monen sanomaan laulajalle, että hänestä ei voi tulla poptähteä koska hän ei näytä siltä. Myöhemmin Alessia Cara on kuitenkin todistanut näiden henkilöiden olleen väärässä.