Scott Disick pahoitti mielensä Sofia Richielle – lopetti heti exänsä seuraamisen somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Lionel Richien tytär Sofia Richie täytti hetki sitten 22 vuotta. Samaan aikaan nainen erosi 37-vuotiaasta poikaystävästään Scott Disickistä ja näytti ottaneen myös hieman välimatkaa miehen mukana tulleisiin Kardashianin sisaruksiin.

Viime aikoina Sofia Richie on nähty oman ikäisessään seurassa. Richie on käynyt jo useilla treffeillä Jaden Smithin kanssa. He ovat viettäneet yhdessä hauskoja päiviä rannalla ja käyneet illallisella muun muassa monien julkkisten suosimassa japanilaisessa Nobu-ravintolassa Malibussa. Tästä Scott Disick ei ilmeisesti ole ollut kovin mielissään.

Scott Disick näyttää saaneen tarpeekseen ex-tyttöystävänsä uuden sinkkuelämän seuraamisesta, minkä vuoksi hän on Life & Style -sivuston mukaan lopettanut Sophia Richien seuraamisen Instagramissa. Sofia Richie ja Jaden Smith ovat tunteneet kauan ja olleet ystäviä jo vuosien ajan, mutta ilmeisesti lemmen liekki on nyt nuorten välissä leimahtanut.