Kris Jenner ei halua luopua televisiourastaan – mukaan Beverly Hillsin täydellisiin naisiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-televisiosarjan lopettaminen tarkoittaa sitä, että katsojat eivät pääse enää ihastelemaan matriarkkamanageri Kris Jennerin edesottamuksia. Nyt fanit ovat vaatineet Bravo-televisioyhtiötä ottamaan Kris Jennerin riveihinsä.

On yleisessä tiedossa, että Kris Jenner on monen Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähden ystävä. Olisikin luonnollista jos nainen korvaisi sarjasta poistuvat hahmot ja toisi ohjelmaan samalla uudenlaista energiaa. Lisäksi tuotannosta on myönnetty, että Kris Jennerin nimi on neuvottelupöydällä.

Kris Jenner on periaatteessa ohjaillut Kardashianista kertovaa realitysarjaa. Toisin sanoen täydellisiin naisiin liittyminen tarkottaisi samalla ohjaksista luopumista, Blast uutisoi. Kris Jenner täyttää tänä vuonna 65 vuotta ja hän on toiminut perheensä managerina 2000-luvun alkupuolelta asti.

https://www.instagram.com/p/CDWqdacJ4B_/