Naisen uusi elämäntapa selätti masennuksen – samalla lähtivät liikakilot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Teksasissa asuva Lidia on kahden lapsen äiti ja täysikäännöksen elämäntavoissaan tehnyt nainen. Hän vaihtoi roskaruoan ja limonadin proteiinipitoiseen ruokaan sekä liikuntaan. Lidia sai selätettyä masennuksen terveellisten elämäntapojen avulla.

Samalla hänen vartalonsa muuttui ylipainoisesta lihaksikkaaksi. Painoa lähti yhteensä 27 kiloa, mutta ennen kaikkea läski vaihtui lihakseen treenaamisen ansiosta. Hänen lautasellaan on terveellisiä ravintoaineita, kuten kasviksia ja hedelmiä entisten uppopaistettujen herkkujen sijaan.

Painonpudotuksen jälkeen hänelle jäi muistoksi paljon löysää ihoa etenkin vyötärön alueelle. Nainen voi kuitenkin mielenterveydeltään paremmin ja hänen itsetuntonsa on kohonnut roimasti.

– Ihmisen kannattaa lopettaa jossittelu ja jahkailu ja tehdä itse elämästään sellaista, että voi olla onnellinen, Lidia kannustaa.