Pytonkäärme puraisi teiniä sukuelimeen – oli piiloutunut wc-pönttöön

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pöntössä piilotteleva pyton saattaa kuulostaa jonkin sortin kiertoilmaukselta, mutta eräälle teinille kyseessä oli kaikkea muuta kuin vitsi. Hän joutui painamaiseen tilanteeseen käärmeen purtua häntä intiimialueelle wc-pöntöllä.

Thaimaassa asuva Siraphop Masukarat kertoo istuneensa vessanpöntöllä älypuhelin kädessään, kun hän tunsi yhtäkkiä alapäässään voimakasta kipua. Alas katsoessaan 18-vuotiasta odotti yllättävä ja karmiva näky. Yli metrin pituinen pyton oli purrut häntä penikseen.

Siraphop pomppasi ylös käärme yhä peniksessään kiinni ja iski matelijan oven väliin, jolloin se päästi viimein irti. Ymmärrettävästikin syvästi järkyttynyt eini kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit onnistuivat pelastamaan hänen elimensä tikkien ja antibioottien avulla. Teinin onneksi myrkytön pyton poistettiin kodista käärmeasiantuntijoiden toimesta ja vapautettiin takaisin luontoon, uutisoi New York Post.