Rita Ora sykähdyttää bikinivideolla – kurvikas supermalli vai poptähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen vietti koronakevään maaseudulla Iso-Britanniassa ja työsti tulevaa albumiaan. Taannoin hän oli rantalomalla Kreikan saarilla, ja nyt Ritan on taas merellisissä tunnelmissa.

View this post on Instagram

Summers basically over anyways here’s a memory I found ☺️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pitkän ja tukalan koronakevään jälkeen Rita Ora on kesän aikana päässyt paistattelemaan useasti auringoon niukoissa asuissa, ja tällä kertaa hän esittelee kurvikasta vartaloaan veneen kannella bikineissä poseeraten. Ja kuten asiaan kuuluu, eivät hänen biksunsa kovin paljon peittäneet. Kuvansa yhteydessä Ora toteaa lakonisesti, että kesä taitaa olla tältä erää ohi, mutta onneksi on aina muistoja, joihin voi tukeutua.

Rita Oran kuvat jatkavat samaa sarjaa kuin edelliset ja nainen poseeraa niissä jälleen majoituksensa äärettömän uima-altaan edustalla, jahdin kannella, uima-altaassa ja rantakallioilla. Viime aikoina Ora näyttää keskittyneen popmusiikin julkaisemisen sijaan lähinnä rohkeissa mallikuvissa poseeraamiseen, ja siinä hän onkin maailmanluokan tähti.