Devin Brugman poseeraa nyt paratiisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta.

View this post on Instagram

🦋 check out @mondayswimwear stories for my pool day takeover 🦋

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Koronakaranteenissa kuukausia viime keväänä elänyt Brugman on kesän ja syksyn aikana päässyt viimein poseeraamaan rennommissa tunnelmissa. Nyt hänet nähdään keikistelemässä näyttävissä somekuvissa Los Ventanas al Paraison uima-altaalla. Tällä kertaa hänellä on yllään Monday Swimwearin bikinit.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.