Dr. Phil TikTokissa: Lopettakaa isukiksi kutsuminen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Dr. Phil -keskusteluohjelmasta tunnettu televisiopsykologi Phil McGraw on joutunut hillitsemään faniensa kielenkäyttöä. Tähti pyysi faneja lopettamaan some-kommenttien jättämisen, joissa häneen viitataan isukkia tarkoittavalla daddy-sanalla.

– Ikävä sanoa näin, mutta en ole isukkinne. Teidän oikeat isänne todennäköisesti loukkaantuvat siitä. Arvostan tukeanne, vaikka se onkin vähän outoa, Phil avautui TikTokissa.

Dr. Philin pyynnöllä vaikutti tosin videon kerääminen kommenttien perusteella olevan päinvastainen vaikutus. Vaikka isukkia tarkoittava daddy-sana voi vaikuttaa viattomalta, ei se kaikissa tapauksissa ole sitä. Termi on nimittäin etenkin sosiaalisessa mediassa suosiossa myös ei-kirjaimellisessa, seksuaalisessa mielessä.

 

@drphil

#YouHaveTo stop calling me “daddy.” I ain’t ya daddy.

♬ you have to stop supporting trump – hannah_harpist