Himopelaajille lanseerattiin todellinen ökytuoli – näyttää skorpionilta

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pelaamisesta elämäntavan tai uran tehneille ei riitä epäergonominen toimistotuoli ja perinteinen työpöytä. Mikäli pelaamiseen on varaa sijoittaa suurempia summia rahaa, voi itselleen hankkia vaikkapa jättiläistä skorpionia muisuttavan peliaseman.

Cluvens IQ-SK on pelituoli ja työasema todellisille himopelaajille. Ulkomuodoltaan hieman superpahiksen valtaistuinta muistuttavaan tuoliin etuosaan saa mahtumaan joko ultraleveän 49 monitorin tai kolme 27 tuuman kaartuvaa näyttöä. Tuolissa on sisäänrakennetut DMI/DP-kaapelit, joilla monitorit voi kytkeä tietokoneeseen.

Lämmitys- ja hierontatoiminnoilla varustettu istuin on motorisoitu, ja sen muotoa voi napin painaluksella muutella mieleisekseen. Näytöt roikkuvat skorpionin häntäosasta, jonka etäisyyttä ja kulmaa pelaaja voi säädellä. Tuolin suositushinta on Cluvensin mukaan noin 2780 euroa, mutta Alibaba-verkkokaupassa taatusti katseita keräävää rakennelmaa kaupataan noin 1 600 euron hintaan.