Mies tuunasi ruohonleikkuriaan – kiinnitti siihen 6 muuta leikkuria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nurmikon leikkaaminen on monille omatotitalojen ja suurten pihojen omistajille puuhaa, joka alkaa joka kesäisin puuduttamaan. Aluksi lämpeneviä kesäpäiviä voi olla mukavaa viettää ulkona pienen puuhastelun parissa, mutta loppukesää kohti monien pihojen nurmikot alkavat kasvaa hieman villimpänä.

Nyt tuoreella viraalivideolla nähdään hauska tyyli, jolla eräs mies on päättänyt hieman nopeuttaa pihan leikkaamista. Mies oli kiinnittänyt päältä ajettavan ruohonleikkurin kummallekin puolelle kolme työnnettävää ruohonleikkuria, joiden avulla mies onnistui trimmaamaan nurmikenttää melko tehokkaasti.

Ohi autollaan ajanut mies oli pitänyt näkyä niin hauskana, että hän oli päättänyt kuvata ruohonleikkaajaa videolle. Videolla esiintynyt mies oli heiluttanut hyväntuulisena häntä kuvanneelle ohikulkijalle ja jatkanut puuhaansa nurmikon leikkaamisen parissa.