Huumekoukussa ryvettynyt lapsitähti Shaun Weiss sai uudet hampaat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakavassa päihdekoukussa ja rikoskierteessä ollut entinen Hollywood-tähti Shaun Weiss nousi taannoin otsikoihin karmaisevan pidätyskuvan tultua julkisuuteen. Miehen auttamiseksi järjestettiin kampanja ja nyt hän on saanut uudet hampaat.

Tähden ystävä Drew Gallagher haki GoFundMe-joukkorahoituksella varoja Shaun Weissin hammaslääkärikustannuksiin. Uusi ja uljas hammasrivistö loistaa ongelmansa selättäneen näyttelijän suusta. Hän on lähipiirinsä mukaan yhtä hymyä, Page Six uutisoi.

Hammasprojekti on kuitenkin vielä kesken ja se tulee kaikkineen maksamaan noin 80.000 dollaria. Shaun Weissille on nyt kerätty 14.500 dollaria. Mies asuu avohoidon piirissä olevassa asuntolassa ja on pysynyt raittiina yli puolen vuoden ajan. Hän on saanut elämänsä takaisin.