Shirly Karvinen on sinkku! Paljasti eron TTK:n lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kolmastoista tuotantokausi on käynnistynyt. Yksi tanssijoista on vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen. Nainen paljasti eilisen tanssin kuvastaneen hänen nykyistä parisuhde-elämäänsä.

– Tämä tanssi on minulle ehdottomasti sellainen tapani käsitellä tämänhetkistä elämäntilannettani. Ihmissuhteen päättyminen on aina sellainen tosi kivulias asia, Karvinen paljasti ja kertoi muuttavansa uuteen kotiin yksin.

Tämä tarkoittanee sitä, että hän on eronnut kumppanistaan ja aikoo keskittyä jatkossa sinkkuelämään. Hänen miehensä ei ole ollut julkisuudessa, vaikka pariskunta on seurustellut parin vuoden ajan. Shirly Karvinen osallistuu kilpailuohjelmaan yhdessä tanssija Jani Rasimuksen kanssa.