Hurja näky korkean puun latvassa – karhuperhe oli kiivennyt ylös asti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tietää, että karhut ovat taitavia kiipeilijöitä. Sen vuoksi karhua ei autakaan juosta pakoon esimerkiksi puuhun, koska suurikokoinenkin karhu kiipeää sinne hyvin vikkelästi ilman mitään ongelmaa.

Nyt eräs nelihenkinen karhuperhe esittelee videolla kiipeilytaitojaan. Nebraskan Lincolnissa kuvatulla videolla nähdään miten neljä karhua istuskelevat korkean puun latvassa jokainen omalla oksallaan. Videon kuvaaja on saanut varmasti kokea melkoisen yllätyksensä huomatessaan, että puu on pullollaan karhuja.

Karhut ovat melkoinen näky istuskellessaan puussa niin korkealla ja todistavat jälleen kerran sen, että karhut osaavat ja uskaltavat kiivetä hyvin korkealle puuta pitkin. Videolla nähdään, että karhut osaavat kiivetä puusta myös uudelleen alas nopeasti ilman sen suurempaa ongelmaa.