Kendall Jennerin huumepaljastus tyrmistyttää: ”Tätä kukaan ei tiennyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Nyt tähti paljasti itsestänsä yllättävän seikan ja kertoi julkisesti, että hän polttaa säännöllisesti kannabista.

Kendall Jenner oli vieraana näyttelijäsisarusten Kate Hudsonin ja Oliver Hudsonin Sibling Revelry -podcastissa. 24-vuotias päätti kertoa Hudsonin sisaruksille avoimesti, että hän polttaa kannabista. ”Poltan pilveä. Kukaan ei ole tiennyt tästä koska tämä on ensimmäinen kerta kun sanon asiasta mitään julkisesti”, Kendall Jenner kertoi Huffington Post -sivuston mukaan.

Kendall Jenner osallistui podcastiin yhdessä isosiskonsa Kourtneyn kanssa. He keskustelivat myös siitä miltä 14 vuotta jatkuvien kuvausten loppuminen tuntuu kun Kardashianit-ohjelma tulee päätökseensä 20. tuotantokauden jälkeen. Siskokset vannoivat, että mitään tilanteita ei koskaan käsikirjoitettu vaan heidän elämänsä todella on niin tapahtumarikasta, mikä oli syy sarjan menestykseen.