Miley Cyrus kuvasi itseään kuntosalilla – esitteli teräksisiä vatsalihaksiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrus julkaisi hetki sitten Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Kappale sai upean ensiesityksensä VMA-gaalassa, jossa esitys kuvattiin ja suoratoistettiin suurilla näytöillä kadulla oleville ihmisille. Esityksen lopussa nainen riuhtaisi hameen yltään ja heilui pikkuhousut jalassa suuren peilipallon päällä.

Cody Simpsonista juuri eronnut Miley Cyrus esitteli omalla Instagram-kanavallaan timmiä vartaloaan. Nainen julkaisi tarinan puolella kotikuntosalilla napatun kuva, jossa tähti esittelee paljaita jalkojaan ja treenattuja vatsalihaksiaan. Ilmeisesti naisen tekemät treenit ovat tuottaneet tulosta.

Uuden musiikin myötä 27-vuotias poptähti on uusinut myös tyyliään. Miley Cyrusin mielenkiintoinen tyyli syntyy lyhyen maskuliinisemman hiustyylin ja seksikkään pukeutumisen mielenkiintoisesta yhdistelmästä. Pukeutuminen on ollut rohkeaa ja naisellista, ja tähden esiintymisasut ovatkin olleet kimaltelevia iltapukuja ja lyhyitä mekkoja.

Instagram