Omalaatunen asunto myynnissä – seinällä tuhansia oluttölkkejä

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Asuntoilmoituksia selatessa saattaa törmätä erikoisiinkin rakennus- ja sisustusratkaisuihin. Nyt hämmennystä on herättänyt myynnissä oleva koti, jonka edellinen asukas vaikuttaa olleen todellinen oluen ystävä.

Floridan Lake Worthissa myynnissä oleva koti näyttää ulkopuolelta katsottuna täysin normaalilta asuinhuoneistolta. Sisäpuolella odottaa kuitenkin yllätys. 100 000 dollaria maksavan huoneiston seinät ja jopa katto on koristeltu tuhansilla Budweiser-oluttölkeillä.

Kiinteistövälittäjä Kristen Kearney kertoo Realtor-sivustolle asunnon jo edesmenneen omistajan elämäntehtävän olleen peittää seinät Budweiser-tölkeillä, missä hän lopulta onnistui. Hämmentävä asuntoilmoitus on sittemmin levinnyt viraalina verkossa, ja sitä on esitelty jopa Budweiserin virallisilla Facebook-sivuilla.

 

Kearney & Associates Realty
Kearney & Associates Realty
Kearney & Associates Realty