Poptähti Tuuli avautui rohkealla kuvalla iho-ongelmistaan – fanit ylistävät rohkeudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jo lapsena poptaivaalle singonnut tähti Tuuli tekee edelleen omaa musiikkia. Sen lisäksi hän ylläpitää omaa YouTube-kanavaa ja päivittää usein kuulumisiaan myös Instagramin puolelle. Tuuli on aina kuvissaan meikattu ja omalle tyylilleen uskollinen, mutta tällä kerralla hän kuitenkin päätti yllättää seuraajansa luonnollisemmalla kuvalla.

Tuuli julkaisi itsestään kaksi kasvokuvaa, joissa hän esiintyy ilman meikkiä. Tähti halusi avautua seuraajilleen iho-ongelmistaan, joista hän on kärsinyt jo vuosien ajan. Naisen mukaan kuvan julkaiseminen oli hyvin pelottavaa, koska iho on ollut aina yksi tähden suurimmista epävarmuuksista.

https://www.instagram.com/p/CFHW58ajjm-/

– Oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. Oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään, Tuuli kertoo kuvatekstissään.

Nyt Tuuli halusi kuitenkin näyttää itsestään seuraajilleen aidon puolen. Kesällä hän jo esitteli sitä miten hän muokkaa kuvissaan ihoaan sileämmäksi ja toivoi, että uskaltaisi vielä joskus esitellä ihonsa ilman meikkiä. Nyt se päivä koitti, ja Tuulin seuraajat näyttävätkin ottaneet kuvat upealla tavalla vastaan.

https://www.instagram.com/p/CFC664Wjgj6/

https://www.instagram.com/p/CEMfUTcDuNY/