Poptähti Tuuli avautui rohkealla kuvalla iho-ongelmistaan – fanit ylistävät rohkeudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jo lapsena poptaivaalle singonnut tähti Tuuli tekee edelleen omaa musiikkia. Sen lisäksi hän ylläpitää omaa YouTube-kanavaa ja päivittää usein kuulumisiaan myös Instagramin puolelle. Tuuli on aina kuvissaan meikattu ja omalle tyylilleen uskollinen, mutta tällä kerralla hän kuitenkin päätti yllättää seuraajansa luonnollisemmalla kuvalla.

Tuuli julkaisi itsestään kaksi kasvokuvaa, joissa hän esiintyy ilman meikkiä. Tähti halusi avautua seuraajilleen iho-ongelmistaan, joista hän on kärsinyt jo vuosien ajan. Naisen mukaan kuvan julkaiseminen oli hyvin pelottavaa, koska iho on ollut aina yksi tähden suurimmista epävarmuuksista.

View this post on Instagram

mun iho tänään. ilman mitään meikkiä tai filttereitä. 🥺 on tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista. oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni. oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään… tänään halusin kuitenki näyttää mun ihon just sellasena kun se on ja olla mahdollisimman aito oma itseni. ✌🏼vaikka sitä on itekin ajoittain vaikee uskoa, niin iho-ongelmat ei määritä meitä millään tavalla eikä ne ei tee meistä yhtään vähemmän arvokkaita. itselle on aina kriittisin, eikä muut samalla tavalla edes huomaa… mutta silti sitä tulee peiteltyä ja häpeiltyä omaa ulkonäköä. iho-ongelmat vaikuttaa niin vahvasti omaan itsetuntoon. 🥺💙 mun feed on useimmiten tosi tarkkaan harkittu ja siloteltu, koska tykkään että se näyttää visuaalisesti siistiltä, mutta oon myös halunnu "peittää" omia ihon virheitä muokkaamalla kuvia. otin kuvien editoinnin puheeks aiemmin kesällä ja näytin mun ihon tekstuurin. sillon toivoin, että uskaltaisin joskus jakaa kuvan ilman mitään naamameikkiä… today's the day!!! ✨ oon kokeillu kaikki mahdolliset kasvohoidot, ihonhoitotuotteet ja ruokavaliomuutokset saamatta mitään pitkäaikasia, näkyviä tuloksia. viimeseen asti oon myös yrittäny välttää kuureja ja saada tän luontasin keinoin kuriin, mutta pitkän pohdinnan jälkeen mä vihdoin päätin, että meen ihotautilääkärille ja pyydän apua mun iho-ongelmiin, koska niin kauan oon tän kanssa tuloksetta taistellu. lääkärin mukaan mulla on aikuisiän akne ja mulle määrättiin isotretinoin -kuuri, jota syön ainakin ens kesään saakka. mä NIIN toivon, että tuun vielä jonakin päivänä saamaan puhtaan ja hyvinvoivan ihon, koska siitä oon aina unelmoinu. 😭💙 ja vielä loppuun; jos säkin kärsit iho-ongelmista, niin haluun toivottaa sulle ihan super paljon tsemppiä. it'll get better, i promise. 🥺 ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

– Oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. Oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään, Tuuli kertoo kuvatekstissään.

Nyt Tuuli halusi kuitenkin näyttää itsestään seuraajilleen aidon puolen. Kesällä hän jo esitteli sitä miten hän muokkaa kuvissaan ihoaan sileämmäksi ja toivoi, että uskaltaisi vielä joskus esitellä ihonsa ilman meikkiä. Nyt se päivä koitti, ja Tuulin seuraajat näyttävätkin ottaneet kuvat upealla tavalla vastaan.