Auto oli pysäytetty suojatielle – jalankulkija käveli päältä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä tavataan toisinaan ihmisiä, jotka vähät välittävät kanssakulkijoiden huomioon ottamisesta. Tuoreella viraalivideolla eräs tällainen autoilija saa maistaa omaa lääkettään jalankulkijan toimesta.

Ukrainassa kuvatulla videolla oranssin urheiluauton kuljettaja päättää seisauttaa ajoneuvonsa keskelle suojatietä. Jalankulkija ei kuitenkaan uhallakaan halua kiertää ajoneuvoa, vaan päättää kulkea tien yli suojatien kohdalta vaikka väkisin.

Tietä ylittävä mies avaa edessään olevan avoauton takaoven ja astelee sisääb. Hän kömpii ajoneuvon takapenkin läpi ja hyppää ulos toiselta puolelta, jatkaen suojatien yli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.