Lukuisat ihmiset luulivat nähneensä UFOn – paljastuikin aivan muuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo valmiiksi monille stressiä aiheuttanut vuosi 2020 vaikutti hetken aikaa saaneen aivan uuden käänteen väitettyä UFO-alusta esittävän videon levittyä viraalina. Ilmiön taustalta paljastui kuitenkin pian huomattavasti maanläheisempi ilmiö.

Outo ilmiö havaittiin maanantai-iltapäivänä New Jerseyn osavaltion taivaalla. Sosiaalisessa mediassa alettiin jakamaan videoita, joissa taivaalla nähtyä alusta ehdittiin kutsua ufoksi. Avaruusoliot vaikuttivat saapuneen seuraamaan New York Giantsin ja Pittsburgh Steelersin välistä amerikkalaisen jalkapallon ottelua, sillä alus näytti leijuvan MetLife-stadionin yläpuolella.

Monien harmiksi pian kuitenkin paljastui, että taivaalla leijaillut alus oli ihmisten luoma, sillä kyseessä Goodyear-yhtiön ilmalaiva. Yhtiö vahvisti myöhemmin ilmalaivansa lentäneen stadionin yläpuolella jalkapallo-ottelun aikana. Vaikka valtavat ilmalaivat ovat nykyään melko harvinainen näky, on yhtiöllä Insider-lehden mukaan tapana lennättää ilmalaivojaan tavaalla erityisesti suurten urheilutapahtumien yläpuolella.