Britney Spears paljastaa lopettaneensa esiintymiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears ei vaikuta olevan kiinnostunut palaamaan esiintymislavoille ainakaan hetkeen. Asia käy ilmi tuoreissa oikeuden pöytäkirjoissa. Spears on oikeusteitse vastustanut isänsä Jamie Spearsin yritystä palkata toiseksi holhoojakseen Andrew Wallettia, joka toimi tehtävässä vuosina 2008-2019.

Britney pitää miljoonien palkkaa saanutta miestä aivan liian kalliiksi tehtävään. TMZ-sivuston mukaan tähti kertoi oikeuden pöytäkirjoissa lopettaneensa esiintymisen ainakin toistaiseksi, ja hänen täytyy siksi pitää kulunsa tiukassa hallinassa.

Britney ja Jamie Spears ovat käyneet kiivasta kamppailua tähden holhoojuuteen liittyen. Poptähti yritti oikeusteitse saada itselleen perheen ulkopuolisen, ammattilaisen holhoojan. Oikeus kuitenkin päätti taannoin Jamie Spearsin jatkavan tehtävässä jatkossakin.