Teinipoika on sankari – pelasti äidin ja kolme lasta palavasta autosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuva teinipoika on julistettu sankariksi epäitsekkään ja rohkean tekonsa ansiosta. Hän pelasti naisen ja kolme lasta palavasta autosta.

Waterburyssä asuva 18-vuotias Justin Gavin oli Nähdään pian! kauppaan, kun hän huomasi ohi liikkuneen katumaasturin olleen liekeissä. Gavin juoksi auton kiinni auttaakseen pulassa olleen perheen. CNN-uutissivuston mukaan hän avasi auton ovet ja auttoi sekä äidin että 1-, 4- ja 9-vuotiaat lapset pois ajoneuvosta.

Vain hetkeä myöhemmin auto oli jo yltä päältä liekeissä. Pelastetun äidin mukaan hänen ja lasten pelastuminen on teinin ansiota. Paikallinen poliisilaitos on sittemmin palkinnut Gavinin rohkeuden mitalilla, joka luovutetaan sankarillisissa teoissa kunnostautuneille kansalaisille.

September 9th 2020 – Chief Fernando Spagnolo thanks Justin Gavin (age 18) for helping to save a mother and her three children from a burning car.Great job Justin!

Publiée par Waterbury Police Department sur Mercredi 9 septembre 2020