Gigi Hadidin isä paljasti tyttärensä synnyttäneen? Perui uutisen nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Gigi Hadid odottaa tällä hetkellä esikoistaan poptähti Zayn Malikin kanssa. Naisen lasketun ajan on arveltu olevan syyskuun loppupuolella tai lokakuun alussa. Hadid ei kuitenkaan ole kertonut tarkkaa laskettua aikaa pienokaisensa syntymälle.

Nyt fanit olivat ihmeissään kun 25-vuotiaan Gigi Hadidin isä Mohamed Hadid julkaisi sosiaalisessa mediassa tuoreelle lapsenlapselleen osoitetun herkän kirjeen. Julkaisusta kaikki saivat sen kuvan, että Gigi Hadidin ja Zayn Malikin lapsi oli syntynyt. Tämä ei ilmeisesti pitänyt paikkaansa.

Varauksella uutisen vastaanottaneet fanit tiedostivat sen, että olisi ollut hyvin outoa mikäli huippumallin isä olisi saanut olla se, joka Gigi Hadidin lapsen syntymästä kertoisi julkisuuteen. ”Mukava tutustua lapsenlapseni”, Mohamed Hadid kirjoitti, mikä sai ihmiset kuitenkin hämmentyneeksi. Daily Mail -sivuston mukaan isä selvensi julkaisunsa kommenteissa nopeasti, että lapsi ei ole vielä syntynyt.